Валерій Лобур не відчуває холоду

На Вінниччині чоловік увесь рік носить лише літній одяг

21 січня 2018, 19:45

Валерій Лобур не відчуває холоду

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині чоловік увесь рік носить лише літній одяг

  адміністратор   Додати коментар


58-річний програміст із Хмільника весь рік ходить у літньому одязі, бо не відчуває холоду, повідомляє Vlasno.info з посиланням на ТСН. Зимового гардеробу немає, бо він сковує його рухи. Валерій Лобур вже давно звільнив шафу від курток, шарфів і шапок.

Чоловік розповідає, що у 25-30 градусів морозу одягає светр. Валерій просто не відчуває холоду. Крижана вода для нього просто насолода. Запевняє, що за всі роки лише півдня хворів грипом. Мама називає його моржем із малечку. Каже, спочатку сварилася і хвилювалася, a потім змирилася.
Рідні один раз вмовили його купити кашемірове пальто, більше чоловік на таке не наважується.

«Відчував себе, ніби в панцирі. Я звик ходити швидко, легко», — говорить Лобур.

Чоловік жартує: міг би економити на опаленні, але дружина і донька нижче 16 градусів тепла у квартирі не витримують. Літа Валерій не любить, бо спеку переносить дуже важко.
Лікарі називають такий феномен – вродженою особливістю пацієнта.

Фото: скріншот з відеосюжету ТСН


  адміністратор   21 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення