У Сумському аграрному університеті винайшли спосіб вирощувати "здорове" сало без свиней

В Україні винайшли сало, яке можуть їсти вегетеріанці

26 вересня 2018, 21:12

У Сумському аграрному університеті винайшли спосіб вирощувати "здорове" сало без свиней

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В Україні винайшли сало, яке можуть їсти вегетеріанці

  адміністратор   Додати коментар

У Сумах штучно створили головний український делікатес. На вибір представлено сало на будь-який смак і жирність. Про це повідомляє Vlasno.info посилаючись на Сегодня.

Штучний салозамінник розробили студенти аграрного університету в Сумах під керівництвом доцента кафедри харчування Дмитра Бидюка.

1111

Штучне сало складається з рослинного масла і желатину. "Наше сало - здорова альтернатива звичайному шпикові. Крім цього, штучне сало ми можемо робити з будь-яким смаком: звичайне солоне, з перцем та іншими спеціями, кисле, солодке, різної жирності", - розповідає Бідюк.

3333

Дослідник повідомляє, що смак його винаходу може бути ретельно підібраний так, що від оригінального сала його неможливо відрізнити. Він додав, що продукт не містить багатьох шкідливих речовин тваринного походження. Також учений наголосив, що штучне сало можуть їсти навіть вегетаріанці.

Читайте також: На Вінниччині у 26-річної жінки забрали дітей.

 

Фото: segodnya.ua


  адміністратор   26 вер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення