БТР-фото

Обстріляну бронетехніку на Сході «реанімує» вінницький завод

23 листопада 2016, 10:15

Більше 500 одиниць військової техніки відремонтував 45 завод

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Обстріляну бронетехніку на Сході «реанімує» вінницький завод

    Додати коментар


Більше 500 одиниць військової техніки відремонтував 45 завод

За три роки спеціалісти державного підприємства «45 експериментальний механічний завод» відремонтували та відправили у бойові підрозділи більше 500 одиниць бронетанкової техніки та засобів заправки і транспортування пального. Про це кореспонденту Vlasno.info повідомили у адміністрації підприємства.

– Найбільшу кількість замовлень отримуємо від Міністерства оборони України та Національної Гвардії, найінтенсивнішим був 2014 рік – тоді ми відремонтували кількасот одиниць техніки для заправки і транспортування пального, – розповідає заступник директора 45 заводу Володимир Футій. – Працюємо із військовими частинами з усієї країни. Після того, як броня зберігалася 25-30 років під відкритим небом, ми ремонтуємо її, модернізуємо, замінюючи двигуни та передаємо на користування бойовим підрозділам.

Разом із ремонтом техніки розвиватимуть і виготовлення та освоєння нових типів військової техніки спеціального призначення.

Співпрацює підприємство і з волонтерами: допомагають відновити бронетехніку, яка була задіяна у боях на Сході та отримала пошкодження. А навесні цього року вінницький 45 завод передав військовим, що перебувають у районах проведення антитерористичної операції, польову баню власної розробки.

Серед напрямків роботи також – виготовлення елементів укриття атомних електростанцій, для Чорнобильської АЕС – в тім числі.

Ілюстративне фото: журнал "Вінниця"

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення