військові навчання фото

Біля державного кордону на Вінниччині розставлять блокпости та стрілятимуть

31 серпня 2017, 11:48

Протягом 10 днів у вересні в прикордонному Могилів-Подільському районі на Вінниччині відбудуться навчальні збори із військовозобов'язаними одного з підрозділів територіальної оборони регіону

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Біля державного кордону на Вінниччині розставлять блокпости та стрілятимуть

    Додати коментар


Протягом 10 днів у вересні в прикордонному Могилів-Подільському районі на Вінниччині відбудуться навчальні збори із військовозобов'язаними одного з підрозділів територіальної оборони регіону. Про це інформує Vlasno.info із посиланням на Вінницький обласний військовий комісаріат.

Під час навчань їхні учасники відточуватимуть навички із тактичної, вогневої, спеціальної та медичної підготовки, будуть і практичні стрільби зі стрілецької зброї, організації роботи блокпостів, наданні невідкладної медичної допомоги тощо.

– Тренування проводяться виключно з метою підвищення навченості особового складу підрозділів, злагодження їх дій в ході виконання завдань територіальної оборони, – наголошують у військкоматі. – Ніхто із військовозобов'язаних, що залучатимуться до навчань, не буде направлений до регулярних Збройних Сил України. Після навчальних зборів всі вони повернуться додому.

До зборів будуть задіяні майже три сотні осіб, а навчаннями керуватиме командувач військ оперативного командування "Південь".

Нагадаємо, у березні навчання із загоном територіальної оборони відбувалися на одному із полігонів Вінницької області — тоді досвідчені інструктори вчили бійців вести "партизанську війну"

Фото: Вінницький обласний військовий комісаріат

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення