Вінницьких чоловіків та жінок запрошують служити в армії та пропонують привабливі умови

Вінницькі контрактники на передовій отримуватимуть мінімум 17 тисяч

22 листопада 2017, 14:49

Вінницьких чоловіків та жінок запрошують служити в армії та пропонують привабливі умови

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі контрактники на передовій отримуватимуть мінімум 17 тисяч

  адміністратор   Додати коментар


Вінницьких чоловіків та жінок запрошують служити в армії та пропонують привабливі умови, передає Vlasno.info.

Найперше, йдеться про стабільну заробітну плату: сім тисяч гривень. Якщо контрактник потрапляє на передову - йому платять додаткові кошти. На першій лінії оборони - 10 тисяч гривень, на другій - 4,5 тисячі.

Відтак, якщо вінничанин чи вінничанка підписує контракт зі ЗСУ та їде в АТО - отримає 17 тисяч на першій лінії за захист Батьківщини.

Якщо особа живе та прописана у Вінниці, її безкоштовно страхують на 100 тисяч гривень.

Крім того, контрактник звільняється від сплати податків, безкоштовне харчування, забезпечення військовою формою одягу, безкоштовне лікування у військово-лікувальних закладах країни, відпустки, безкоштовна вища освіта у цивільних вишах, черга для отримання житла, участь у миротворчих операціях тощо.

Якщо з'явилося бажання служити - звертайтеся за телефонами: 067 730 30 65 чи 61 21 05 або приходьте "на чай" до Вінницького міського військового комісаріату на вулицю Олександра Довженка, 28.

Фото: Міністерство оборони України

 


  адміністратор   22 лист. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення