Наразі в країні оголошено додатковий призов

Калинівський арсенал охороняють президентський полк та десантники 95-ої бригади

22 листопада 2017, 17:39

Наразі в країні оголошено додатковий призов

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Калинівський арсенал охороняють президентський полк та десантники 95-ої бригади

    Додати коментар


Наразі охорона та оборона калинівського арсеналу покладена на бійців Першого полку Президента України та десантників 95-ої окремої штурмової бригади. У військовому комісаріаті б'ють на сполох та просять вінничан йти на контракт та пильнувати власну безпеку, передає Vlasno.info.

– Якщо до того, як наприкінці вересня сталася надзвичайна подія та розпочалися неконтрольовані вибухи боєприпасів, охорону здійснювали цивільні, воєнізована охорона, то зараз там тримають оборону та охорону президентський полк та десантники, такі дужі хлопці, по 1,82 метра зростом і вище, – розповідає заступник обласного військового комісара підполковник Михайло Дзигаленко.

Наразі в країні оголошено додатковий призов, йдеться про дві тисячі осіб: військових планують задіяти для охорони вибухонебезпечних об'єктів в Україні.

– Що стосується Вінницької області, то у нас завдання по призовниках складає 110 осіб - вони потрібні для охорони 48-го арсеналу, аби заступали в добовий наряд, чергували на контрольно-пропускних пунктах, в караулі тощо, – каже підполковник Дзигаленко.

Потрібні на арсеналі і контрактники: 300 осіб, і також для охорони та оборони цього об'єкту. До кінця цього року їх мають знайти та укомплектувати підрозділ, а президентський полк та десантників відпустити із арсеналу.

Фото: Vlasno.info

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення