Сабарів побиття фото

Після сутичок у Вінниці журналіст і поліцейський потрапили у лікарню

30 серпня 2017, 09:33

Сьогодні після сутичок на вінницькому Сабарові двох постраждалих госпіталізували

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Після сутичок у Вінниці журналіст і поліцейський потрапили у лікарню

    Коментарі (1)


Сьогодні після сутичок на вінницькому Сабарові двох постраждалих госпіталізували. Ними виявились поліцейський та журналіст Vlasno.info Богдан Новак.

Головний лікар Вінницької міської лікарні швидкої допомоги Олександр Фомін зазначив, що загалом до них у лікарню поступило п'ятеро постраждалих у сутичках на Сабарові.

– Двох ми госпіталізували, а трьох відправили на амбулаторне лікування, - говорить він. - У всіх травми легкої важкості, середньої та важкої немає. В обох госпіталізованих струс мозку та інші травми.

Проте, за словами Богдана Новака, він бачив ще одного чоловіка, якого привезли із Сабарова у важкому стані.

– Йому проломили череп, навіть свідомість на полі втрачав, - розповідає він. - Його кілька молодиків било водночас, просто на голову стрибали. А чолочвік захищав одну з жінок-протестувальниць. Його навіть водою довелось відливати, щоб на полі прийшов до тями. А поліцейському, який погнався за молодиком, хто мене побив, теж дуже перепало. Йом,у крім інших травм, зуба вибили.

Журналістові переламали носа, забризкали очі сльозогінним газом. В нього струс мозку, забій щелепи, синці та подряпини. Богдан зізнається, що на нього нападали у "три підходи". Валили на землю і лупили ногами по голові.

Колектив Vlasno.info провів акцію під Вінницькою міською радою на знак протесту у зв'язку з побиттям журналіста. 

У відділі комунікацій головного управління Нацполіції у Вінницькій області зазначають, що загалом постраждало вісім людей. З них один журналіст та двоє поліцейських.

Фото: Людмила Кліщук

Коментарі    Оновити список коментарів

Alex alex_vin1972
+5 # Alex alex_vin1972 30.08.2017, 09:57
бандп аку очолює моргунов, знову почали ділити землю громади без громадських слухань. А й ще запросили тітушків і все проплатили. А документи незаконні. Поліція владу покриває. Моргунова за грати !!!!!!!!!!!!!!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення