Київський міст у Вінниці фото

Частину Вінниці відключать від газу

21 квітня 2017, 18:36

Відключення спричинить ремонт газової мережі на Київському мосту

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Частину Вінниці відключать від газу

    Додати коментар

Мешканців Ближнього Замостя у травні відключатимуть від газу. Відключення відбуватиметься за графіком, який опублікують незабаром, повідомляє Vlasno.info.

– Будемо прикладати всі зусилля, щоб відключали споживачів не більше, ніж на один день, – говорить фахівець із зв'язків з громадськістю "Вінницягазу" Оксана Поліщук. – Перед цим всі обов'язково будуть сповіщені. Але більшою проблемою буде все ж підключення. Адже тоді всі споживачі мають бути вдома. Думаю, ми будемо вивішувати оголошення з попередженням, о котрій годині хтось обов'язково повинен знаходитись у помешканні. Проте, механізм ще не опрацьований, тож усі деталі знатиме згодом.

Почнеться відключення після 10 травня, охопить вулиці Київську, Чорновола, житловий комплекс "Набережний квартал" та Ближнє Замостя. Адже саме на ці території газ постачається через Київський міст

– Вчора вже відключали газорозподільний пункт в районі Кумбар від газу. Але там вдалось якось закільцювати газову мережу, тому газ не припиняли подавати. А вже після 10 травня треба буде ремонтувати засувку в газовому колодязі на Київському мосту. Вона майже в аварійному стані знаходиться. Технічно ця процедура потребуватиме відключення від газових мереж частини осель вінничан, – зазначає речниця "Вінницягазу". – А в деяких квартирах на цей період зменшиться тиск газу.

За словами Оксани Поліщук, відключення можна було почати вже зі вчорашнього дня.

– Ми зважили на те, що попереду Поминальна неділя, першотравневі свята та День Перемоги. Тому люди будуть планувати поїздки, відпустки, тощо. Тому вирішили, що доцільніше відключення перенести, – підкреслює вона.

Графік відключення помешкань від газу обіцяють оприлюднити наступного тижня. Ми одразу ж опублікуємо його на сторінках Vlasno.info. Тож слідкуйте за новинами на нашому сайті.

Нагадаємо, за три місяці питання абонплати знову розглядатимуть

Фото з архіву Vlasno.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення