Йти в офшори стало вже традицію у великому бізнесі.

Біля Гніванського кар'єра знаходиться офшорна автозаправка

22 листопада 2017, 19:57

Йти в офшори стало вже традицію у великому бізнесі.

Vlasno.info
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Біля Гніванського кар'єра знаходиться офшорна автозаправка

  Vlasno.info   Коментарі (1)

Йти в офшори стало вже традицію у великому бізнесі. Цим зараз ні кого не здивуєш. Підприємці реєструють свій бізнес на офшорні компанії , щоб не сплачувати податки та захистись від рейдерства. Автозаправні станції також пішли в офшор, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

У околицях міста Гнівань є АЗС, яка відповідно до кадастрової карти, належить підприємству ТОВ «Полістар».

гніванський кар'єр

Відповідно до аналітичної системи YouControl , ця фірма зареєстрована у місті Мукачево.

гніванський кар'єр

Статутний капітал підприємства 4 804 200 гривень. Засновник ТОВ «Полістар» – «Клунер Холдінгз Лімітед». Це підприємство зареєстровано на Віргінських островах. Кінцевим бенефіцірним власником ТОВ «Полістар» – кіпріотка Сузана Форадарі.

AZS-bilya-gnivanskogo-kareru-3

Розташований біля АЗС гранітний кар'єр, згідно з кадастровою картою, взагалі немає кадастрового поділу, як і те місце, де розташовано підприємство по переробці каменю з кар'єру. Це може означати, що право власності на ці об'єкти, відповідно до чинного законодавства, у власників кар'єру – немає. Але може бути інша причина. Кар'єр був приватизований у 1990-х роках і ділянку могли не нанести на карту, оскільки не було ані зміни власника ані будь чого іншого.

Фото Vlasno.info


  Vlasno.info   22 лист. 2017 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Максим Берещук
0 # Максим Берещук 05.12.2017, 21:47
а де документи на яких підставах ви це публікуете, чи це жовтий ресурс, в якого не має що спитати? Заправочних станцій біля кар'єру три, яка саме?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення