В зв'язку з відпусткою судді, Алісі Виноградовій, котра спалила трамвайчик "Roshen", не продовжили домашній арешт

Вінницьку активістку Femen випустили з-під арешту

17 січня 2018, 16:27

В зв'язку з відпусткою судді, Алісі Виноградовій, котра спалила трамвайчик "Roshen", не продовжили домашній арешт

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницьку активістку Femen випустили з-під арешту

  адміністратор   Додати коментар

Напівоголеній дівчині, яка скоїла підпал фотолокації у Вінниці, обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту у нічний час, за фактом хуліганства, термін якого сплив 14 січня. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу Вінницького міського суду.

Для продовження міри запобіжного заходу, попередньо було призначено слухання у міському суді 15 або 16 січня. Проте, слухання перенесли на 15 березня, через відсутність судді, який перебуває у відпустці. За словами секретарки обласної прокуратури, Ірини Вихованець, суддя був обраний автоматично, тому його заміна не передбачена законом.

Нагадаємо, що не зважаючи на заборону активістці виїздити з країни під час домашнього арешту, учасниця влаштувала акцію на площі святого Петра у Ватикані. В день Різдва, учасниця руху Femen намагалась викрасти статуетку Ісуса Христа. Цього разу, на оголеному тілі Аліси був надпис «Бог — це жінка!» В організації повідомили, що акцію спричинили тисячолітні пригнічення жіночого тіла та заборону абортів та контрацепції.

Відділ комунікації поліції у Києві, який повинен був слідкувати за дотриманням умов домашнього арешту, повідомив, що вони взагалі не знають про активістку, тому невідомо, як вона змогла виїхати за кордон.

 

Фото: hyser.com.ua


  адміністратор   17 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення