квашена капуста фото

Вінничани піднімають настрій квашеною капустою

16 лютого 2016, 07:47

Споживання корисних та екологічно чистих продуктів стає своєрідною модою для багатьох вінничан

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани піднімають настрій квашеною капустою

    Коментарі


Споживання корисних та екологічно чистих продуктів стає своєрідною модою для багатьох вінничан. Ми вже зазначали, що для вдалого контролювання ваги необхідно зважати на багато факторів: режим харчування, оздоровчі процедури (такі як масаж "Гуа Ша" у салоні "Вершина Востока", емоційний стан людини. Сьогодні Vlasno.info пропонує читачам ознайомитися з особливостями здорового харчування та його впливу на організм людини.

На прилавках супермаркетів можна купити будь-які продукти вітчизняного або закордонного виробництва. На жаль, багато товарів виготовляють з застосуванням нітратів, консервантів, пестицидів та барвників, які викликають систематичні проблеми зі здоров'ям, утворення целюліту, а часом провокують онкологічні захворювання. Такі небезпечні добавки можуть бути присутніми в м'ясі, овочах, фруктах, консервах і особливо в молочних продуктах. Для того, щоб не виникало проблем зі здоров'ям, потрібно уважно слідкувати де вирощені продукти та які компоненти вони містять.

Для того, щоб відчувати себе добре в весняний період, необхідно звернути увагу на раціон харчування вже зараз. Ми звернулися до спеціаліста зі здорового харчування для того, щоб проінформувати вінничан на які саме продукти потрібно звернути увагу у період зимово-весняного міжсезоння.

– Вода – це перший продукт, який наповнює нас живою енергією. Щодня вживайте воду вранці натщесерце від 200 до 400мл, бажано з соком лимона. Вода повинна бути живою (не кип'яченою) і чистою. Включайте в свій щоденний раціон живі продукти, які не піддавалися термічній обробці вище 50градусів, – зауважує експерт зі здорового харчування Галина Бурковська.

За рекомендацією пані Галини, пропонуємо список продуктів, які особливо корисні в зимово-весняний період:

1) Почати список варто з квашеної капусти. Вона сприяє гарному настрою і містить величезне різномаїття вітамінів.
2) Гранат – смачний і корисний продукт, до складу якого входять йод, кальцій, калій, залізо, магній і велика кількість вітамінів. Цей продукт від 100 хвороб.
3) Родзинки зберігають практично всі корисні властивості винограду.
гранат фото
Фото: food.ua

яблука та родзинки фото
Фото: shefkuhar.com.ua

4) Яблука підвищують імунітет і наповнюють наш організм корисними речовинами. Досить двох яблук в день і Ви будете здорові!
5) Яйця перепелині містять велику кількість біологічно активних речовин і вітамінів. Вони прекрасно замінюють м'ясо за вмістом білка.
6) Фісташки містять велику кількість жирів. Завдяки поживній цінності їх добре вживати при виснаженні, вони знімають втому і додають бадьорості.
7) Фініки чудово замінять нам цукерки. Вони дуже корисні і смачні!
8) Імбир корисний для нас у вигляді чаю або як приправа, його можна їсти в сирому вигляді. Підіймає настрій, покращує роботу травної системи, підвищує імунітет.
9) Печериці знімають втому і головний біль і цілком доступні в зимово-весняний період.
10) Крупа гречана багата мінеральними речовинами і є цінним для організму продуктом.

Головне фото: lady.tochka.net