ліс фото

З початку року в Гайсинському районі з'явилося понад 50 гектарів нових лісів

23 березня 2017, 19:12

За неповних три місяці цього року гайсинські лісівники висадили 53 гектари лісових культур на землях держлісфонду та 15 гектарів захисних насаджень

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

З початку року в Гайсинському районі з'явилося понад 50 гектарів нових лісів

  адміністратор   Додати коментар


За неповних три місяці цього року гайсинські лісівники висадили 53 гектари лісових культур на землях держлісфонду та 15 гектарів захисних насаджень, повідомляє Vlasno.info із посиланням на прес-службу Вінницької ОДА.

На лісорозсадниках Гайсинського району для цьогорічної лісокультурної компанії було вирощено 1 млн 704 тис. штук сіянців, 38 тис. штук саджанців та 6 тис. саджанців з закритою кореневою системою. Для створення лісових культур посівом заготовлено 3063 кг жолудя дуба звичайного.

На сьогоднішній день уже висаджено 118 тис. сіянців. Загалом планується висадити 514 тис. штук. З них дуба звичайного – 265 тис., сосни звичайної – 100 тис., горіха чорного – 38 тис., черешні – 29 тис. груші – 13 тис. модрини – 5 тис., береки лікарської – 1 тис. шт.

Також проведено підготовку ґрунту під лісові культури на землях держлісфонду на площі 30 га.

Нагадаємо, що загалом цього року на Вінниччині планують висадити рекордні 300 гектарів лісу.

Фото: "Рідне Прибужжя"


  адміністратор   23 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення