video-vlasno

Як вінницька «Нива» проривається у великий футбол

20 серпня 2016, 15:25

ведуча "ЦікаVINок" завітала на тренування "Ниви"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Як вінницька «Нива» проривається у великий футбол

    Додати коментар



Вінницький футбольний клуб «Нива» був заснований в 1958 році. Тоді він називався «Локомотив», а в 1979 році отримав сучасну назву. У 1991 році команда отримала право грати у вищій лізі. Через відсутність фінансування «Нива» в 2005 році припинила своє існування, але через рік відродилася. У 2010 році вінничани знову грали у Першій лізі. На жаль, команда була знята зі змагань 5 липня 2012 року.

Влітку 2016 року клуб був знову включений до Другої ліги. Варто зазначити, що новостворена "Нива" досить потужно представляє себе у матчах. Тренуються вінницькі футболісти на стадіоні неподалік міського парку "Хімік", куди і завітала ведуча "ЦікаVINок", щоб дізнатися про особливості підготовки спортсменів та настрої в команді.

Відео Катерини Буяльської

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення