Дарія з батьком фото

Дев'ятирічна вінницька «снайперка» вразила талантом школу спортивної стрільби

25 березня 2017, 19:16

Дівчинка потрапила до олімпійського резерву школи

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Дев'ятирічна вінницька «снайперка» вразила талантом школу спортивної стрільби

    Додати коментар

Вінницькі атовці провели суботній ранок, розважаючись у тирі зі своїми дітьми, повідомляє Vlasno.info. Цікаве дозвілля організували для них місцеві активісти та обласна ДЮСШ із стрільби.

тир-1
тир-2

Малеча із зацікавленням заохочувалася до спортивної стрільби, вдало вражаючи мішені з пневматичної зброї. Чи не найменшому "стрільцю" було лише шість років.

– Сьогодні я стріляв вперше, і зовсім не злякався зброї. Хочу прийти ще і стріляти у мішені. Мені цікаво, — із захватом сказав шестирічний Матвій

матвій з мамою 1
Матвій з мамою

тир-3

Директор школи стрільби Віктор Щерба зізнався, що побачив багато потенційних спортсменів серед дітей.

– Це не одиничний захід, а постійна робота нашої школи, де ми навчаємо дітей. Так сталося, що кілька днів назад до нас звернулися активісти і попросили, щоб діти учасників АТО могли позайматися спортом. Сьогодні вони прийшли, і серед них є таланти, - промовив він.

тир-4
тир-5

Головним серед цих талантів виявилася дев'ятирічна Дар'я Бригадир. Дівчинка поставила рекорд сьогоднішнього заходу, "вибивши" п'ятдесят очок з п'ятидесяти можливих, при тому що вперше в житті взяла до рук гвинтівку.

Я не очікувала, що в мене вийде такий результат, це дуже приємна несподіванка — зізнається маленька "снайперка". - Тепер хочу приходити і тренуватися.

Дар'ю одразу ж записали до олімпійського резерву школи та вручили їй пам'ятний значок.

тир-6
тир-7
тир-8

Фото Олександра Сашньова

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення