Представниці команди майстрів підтвердили свій клас

Футболістки ДЮСШ Блохіна-Бєланова виграли чемпіонат Вінниччини і готуються до першої ліги України

18 лютого 2018, 17:19

Представниці команди майстрів підтвердили свій клас

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Футболістки ДЮСШ Блохіна-Бєланова виграли чемпіонат Вінниччини і готуються до першої ліги України

    Додати коментар

17 лютого у Літині провели чемпіонат Вінницької області з футзалу серед дівчат 2001 – 2002 р.н. Спортсменки саме такого віку переважно грають у нашій команді майстрів першої ліги ВОДЮСШ Блохіна-Бєланова, повідомляє Vlasno.info.

В змаганні, яке організувала і провела обласна федерація футболу, взяли участь п'ять команд. Могло бути й значно більше. Але через карантин (в зв'язку з епідемією грипу) та колосівську першість, яка чомусь відбувалася паралельно, до Літину прибули далеко не всі лідери обласного жіночого футболу. Зокрема, не дочекалися футболісток Сугак (Могилів-Подільський район), ВПУ № 19 і ПТУ № 4 (обидва – Вінниця), «Балкан» (Хмільник), Калинівки, Козятину і Тульчина.

Грали за коловою системою. Золоті нагороди виборола перша збірна ВОДЮСШ Блохіна-Бєланова (Вінниця). Срібні – друга команда цієї спортшколи. Бронзові дісталися збірній ДЮСШ Літина. Замкнули турнірну таблицю «Астарта» (Хмільник) і збірна Вінницького технічного коледжу.

Чемпіонки із рахунком 9:0 розгромили техколедж, 5:1 – «Астарту», 7:0 – господарок майданчику з ДЮСШ Літину і зіграла внічию з ВОДЮСШ Блохіна-Бєланова-2 – 1:1. Вони загалом забили 22 м'ячі і 2 пропустили. Саме за цією різницею переможниці випередили команду ВОДЮСШ Блохіна-Бєланова-2. Вона також набрала 10 очок, 18 голів забила і 1 пропустила.

Гравці і тренери команд-призерів були нагороджені Кубками і грамотами. Були вручені й індивідуальні відзнаки. Їх закономірно забрали представниці обласного центру. Кращим воротарем чемпіонату області стала Валерія Лакуста (ВОДЮСШ Блохіна-Бєланова-2). Кращим бомбардиром – член юнацької збірної України Юлія Христюк (ВОДЮСШ Блохіна-Бєланова-1), яка забила вагомі 14 голів. Кращим гравцем – Сабіна Яськова (ВОДЮСШ Блохіна-Бєланова-2), яка з родиною повернулася до Вінниці із Португалії.

– Перевага представниць міста над Бугом відчувалася. Тріумфальний виступ ВОДЮСШ не є випадковим. Бо 10 з 12 футболісток її першої команди та 3 – з другої виступають за однойменний клуб майстрів чемпіонату України серед жінок (перша ліга), – прокоментував голова комітету жіночого футболу обласної федерації футболу, суддя чемпіонату області Юрій Наровицький.

Друге коло чемпіонату України з футболу серед жінок (перша ліга) почнеться 22 квітня. ВОДЮСШ Блохіна-Бєланова поки що ділить друге-третє місця (разом з командою Кропивницького) в одній з трьох підгруп. І претендує на вихід до фінального етапу. Туди потрапляє переможець групи плюс одна краща з усіх, що посіли другі місця. Торік ВОДЮСШ Блохіна-Бєланова посіла четверте місце в першій лізі. До речі, Вінниччину в першому дивізіоні представляє й «Колос» (Махнівка, Козятинський район), який очолює іншу підгрупу.

Фото надане Марією Суворовою

Читайте також: КОМАНДА 12-РІЧНИХ СПОРТСМЕНІВ ПЕРЕМОГЛА У ВІННИЦЬКОМУ ЧЕМПІОНАТІ З ФУТЗАЛУ КОМАНДА 12-РІЧНИХ СПОРТСМЕНІВ ПЕРЕМОГЛА У ВІННИЦЬКОМУ ЧЕМПІОНАТІ З ФУТЗАЛУ 

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення